Midsommar

25 06 2010

Vi har haft en fantastisk midsommarafton i år. Solen har strålat hela dagen och knappt ett moln på himlen. Sitter nu och ser ut över en kvällshimmel som speglar sig i vattnet. Precis som så många midsomrar tidigare har vi haft en tanke om att gå bort till Slottet för att fira, dansa runt midsommarstången och mysa i solen. Men i stället har vi suttit ute på altanen i solen och ätit och ätit och ätit.

Efter frukosten packade jag ihop, hämtade Farmor och åkte ut till landet. Kom alldeles lagom till 11-kaffet som alltid serveras i den här stugan. Det dröjde inte lång tid innan resten av midsommarfirarna anlänt och stora Midsommarlunchen dukades ut. Det tog väl nära på tre timmar att avsluta måltiden. Lite slummer i solen och sedan var det dags för fika igen. Systerysters fantastiska chokladdkaka och jordgubbar. Känns som att vi satt kvar vid matbordet tills jordgubbar återigen dukades fram, den här gången med glass till.

Dagens motion bestod av en riktigt fin kvällspromenad längsmed vattnet. Lite kallt i vattnet dock för ett midsommardopp. Bikinin ligger fortfarande nerpackad i väskan.


Åtgärder

Information

Lämna en kommentar